WHC wint met ruime cijfers

Op een overvolle tribune werd er hier en daar al een feestje gevierd. Met maar liefst 29-16 is tegenstander Hacol’90 aan de kant geschoven en de titel lijkt nu toch echt wel binnen handbereik. Met een voordeel van 24 doelpunten is het afwachten wat concurrent Combinatie morgen gaat doen tegen Olympia HGL, dat op de 7e plaats terug te vinden is. Op legale wijze lijken de Wegdamse handbaldames niet meer in te halen. Uitblinker Kim te Wierik: ”Super tevreden! In het begin hadden we allemaal wat spanning maar we stonden direct ruim voor en dat hebben we zo gehouden. Heerlijk om zo afscheid te nemen!” Trainer Bart van Rossum: "Ik ben zeer tevreden! Dit moet toch voldoende zijn!" “

Langs deze weg willen wij jullie van harte uitnodigen voor de receptie van Dames 1 WHC ter ere van hun mogelijke kampioenschap zaalcompetitie 2014/2015. Indien WHC zich kampioen 2014/2015 mag noemen, zal de receptie gehouden worden op zondag 12 april as van 17.30 – 19.30 uur bij Café Assink".
Bestuur WHC

De uitslag van de wedstrijd van concurrent Olympia morgen zal zo spoedig mogeliojk bekend gemaakt worden op deze site. KLIK HIER VOOR HET FOTOALBUM van de 'kampioenswedstrijd' van vanavond.