WHC wint thuis in spannende wedstrijd van Overwetering: 18-15

WHC is de competitie vandaag in eigen huis met succes gestart. Het werd 18-15 voor de ploeg van Herman Keppels in het duel tegen Overwetering. Herman Keppels, trainer van WHC over de wedstrijd van vanavond: "We starten vandaag goed. Na een 4-1 voorsprong vergaten we alleen alleen open kansen af te maken en gelijk al de wedstrijd op slot te gooien. Mede hierdoor blijft Overwetering in de wedstrijd en stond het met rust 7-7. Dit in  plaats van de 14-5 die het had moeten staan. Door een ijzersterke verdediging bleven we overeind, maar ook in de 2de helft bleven wej open kansen missen. Uiteindelijk trokken wij wel de wedstrijd naar ons toe en wonnen we met 18-15. De 15 tegendoelpunten is prima alleen de 18 voor hadden er naar mijn mening 25 moeten zijn. Nu alleen nog even afwachten, want Nieke viel geblesseerd uit en is nu naar het ziekenhuis om naar haar enkel te laten kijken." Ook namens de redactie beterschap gewenst Nieke!