Wouter Horstink neemt WVV’34 bij de hand in oefenduel tegen Losser

WVV’34 heeft zaterdagmiddag op een koud Rupertserve met 3-1 gewonnen van Losser. Doelpunten kwamen van Mahmoud Jaafil en twee keer Wouter Horstink. In dit oefenduel had trainer Niki Leferink de kans om wat te experimenteren met spelers. Zo begonnen Dani Morsink en Tom Grobben in de basis en was er in de ruim speeltijd voor Valentijn Rupert en Luuk Lentelink.

Vanaf de eerste minuut legde WVV’34 verzorgd spel op de mat. Er werd goed gecombineerd en in het eerste half uur had WVV’34 eigenlijk al meerdere keren kunnen scoren. Alleen Mahmoud Jaafil was namens de Hengeveldenaren in het eerste bedrijf trefzeker. Toen het leek dat men met 1-0 ging rusten, werd een vrije trap aan de zijkant snel genomen waarop de Hengeveldse defensie nog niet goed leek te staan. De voorzet werd vakkundig afgewerkt waarna gelijk het rustsignaal klonk. 1-1.

Na rust was het geen duel dat de supporters zich nog lang zullen heugen. Wel door Wouter Horstink, want hij nam zijn ploeg op sleeptouw en hielp zijn ploeg door twee keer te scoren. Dani Morsink haalde nog een bal van de lijn, maar verder dan dat wapenfeit kwamen de heren uit Losser eigenlijk niet. Eindstand 3-1.