WVV’34 thuis tegen Eilermark: Stan Aarnink na 12 maand blessureleed weer binnen de lijnen

"Eilermark wint met 6-1 van koploper Sportlust Glanerbrug!" was de kop van vorige week. Wat kan WVV'34 verwachten zondag? Afgelopen zondag was er nog sprake van een volle ziekenboeg met enkel jeugdspelers op de bank, hoe staat de selectie ervoor? Aanvoerder Wouter Roescher: “Het wordt sowieso een lastige wedstrijd morgen maar we hebben tegen Glanerbrug laten zien dat we best mee kunnen voetballen en ook meerdere kansen konden creëren om te scoren. Indien we geconcentreerd en fel aan de wedstrijd beginnen verwacht ik een goed resultaat. Helaas zijn Wouter Horstink en Wessel Ziethof nog niet fit”.
Trainer Roy Workel: 

“Ik denk dat we onze borst nat kunnen maken. Eilermark heeft gewoon een prima spelersgroep, anders winnen ze natuurlijk niet van titelkandidaat Sportlust met zulke cijfers, maar moeten ook niet bang voor ze zijn. Wij moeten gewoon ons eigen spel spelen, met veel energie en concentratie kunnen we het ook tegen Eilermark een prima resultaat halen. We hebben wel een aantal blessures, maar daarentegen wederom een prima stel spelers van de jeugd op de bank. Het mooie is ook dat Stan Aarnink na 12 maand blessureleed weer minuten gaat maken in het 2de elftal!”

De laatste ontmoeting tegen de Glanerbrugse tegenstander was op 12 maart 2017. Deze heeft WVV’34 dik verdiend gewonnen met maar liefst 4-0 van de op dat moment eveneens de nummer twee op de ranglijst. Al na 4 minuten was het raak: Jos ter Huurne knalde de bal tegen de touwen na een scrimmage voor de goal. Na 20 minuten volgde de 2-0 uit een strafschop van Wouter Roescher. Hamoudi  Jaafil maakte van dichtbij  de 3-0 en in de 18e minuut na rust bracht Stan Aarnink na een fantastische dieptepass van Martijn Baas de eindstand op het scorebord.

PS: De bekerwedstrijd van WVV'34 1 tegen Warnsveldseboys 1 is verplaatst van woensdag 28 november naar dinsdag 27 november. De wedstrijd vindt plaats op Sportpark Ruperts Erve en start om 20.00 uur.