WVV’34 richting Lonneker: ‘De groep staat er goed voor’

WVV'34 wist in de eerste competitiewedstrijd op 23 september net als tegenstander LSV niet te scoren waarmee het dus 0-0 bleef. Op 20 januari nog pakte de ploeg uit Lonneker middels een 2-2 gelijkspel een punt van koploper Eilermark dat daarom gezakt is naar plek 2. ‘Bij ons was het in de thuiswedstrijd een pot die beide kanten op kon’ aldus trainer Roy Workel. Is niet verliezen belangrijker dan winnen zondag gezien de ranglijst? Gijs Pierik:
”Goede vraag! Als we niet verliezen dan blijven we qua punten gelijk staan, alleen hebben wij dan het voordeel dat we een wedstrijd minder hebben gespeeld. Maar als we winnen, dan wordt het gat drie punten met een wedstrijd minder, waardoor je een kans hebt om nog verder uit te lopen. Dus doe mij dat laatste maar!"
Hoe staat het ervoor het de fitheid van de selectie?

Tom Pierik keepte in de thuiswedstrijd een uitstekende partij

De groep staat er goed voor, volgens mij is iedereen blessurevrij (op Wessel Ziethof na) en fit voor zondag. Afgelopen dinsdag hebben we nog geoefend tegen Quick Zutphen, waarvan we nipt hebben verloren van een goede tegenstander. Tegen deze zaterdag 3e klasser kregen we genoeg kansen om te scoren, dus wat dat betreft zouden we zondag meer moeten kunnen creëren dan de thuiswedstrijd tegen LSV”.

De wedstrijd op sportpark ’t Spolmink begint om 14.00 uur