WVV’34 beter in oefenduel met Quick’20 zaterdag: 3-0

WVV'34 heeft vanavond een interessant oefenduel met Quick'20 gewonnen. Het werd 3-0 in Hengevelde, dit na een ruststand van 1-0. Het meest opzienbare feit was misschien wel het eerste doelpunt van jeugdspeler Sem Kuipers in het eerste team. Hoewel Quick'20 de eerste 5 minuten de intentie wekte voor de overwinning te kunnen gaan, was dit slechts een openingsoffensief. De rest van de eerste helft was WVV'34 de bovenliggende partij en het had dan ook vrijwel constant balbezit. Met de druk coachende Roy Workel langs de lijn wist het na een mooie aanval over rechts via Thijs Assink en Gijs Pierik eindstation Hamoudi Jaafil te bereiken. In tweede instantie passeerde hij de Oldenzaalse doelman. Het overige deel van de eerste helft legde WVV'34 veel energie in de wedstrijd. Het wilde dan ook graag de wedstrijd maken, hetgeen lukte.

Na rust was het spelbeeld niet veel anders. WVV'34 bleef veruit de betere ploeg en jonge spelers kregen een kans, waaronder Sem Kuipers. Hij maakte de 3-0 nadat middenvelder Stan Aarnink de 2-0 voor zijn rekening nam. Quick'20 bleef de onderliggende ploeg en kreeg vrijwel geen enkele kans, een 'makkie' vandaag voor doelman Wouter Assink. Kuipers maakte overigens zijn eerste doelpunt in het 1e van de Hengeveldse hoofdmacht.

Stan Aarnink over het duel: "We hebben de eerste helft goed gespeeld, hielden de bal op het juiste moment vast en lieten de bal achterin rondgaan. De tweede helft was het belangrijk op dezelfde voet verder te gaan. We begonnen felen kwamen weer in ons spel. Wanneer je dan verdiend de 2-0 maakt dan kan je wat gemakkelijker spelen. We hebben laten zien dat we echt aardig kunnen voetballen. Toen we de 3-0 maakten was het belangrijk om de wedstrijd goed uit te spelen.
Conditioneel waren we beter dan Quick'20 en dat is op het eind van de wedstrijd goed van pas gekomen. Een goede wedstrijd en op naar de komende zaterdag, HSC'21 2.!"