WVV’34 boekt derde overwinning op rij

Waar WVV'34 twee weken geleden nog nadacht over de degradatiezorgen, is het nu negen punten verder een middenmoter en terug te vinden op plaats 6. Met de zesde 1-0 overwinning op PAX in 7 ontmoetingen lijken de groen gelen inmiddels de angstgegner van de ploeg uit Hengelo Gelderland te zijn geworden. Al na acht minuten was het uitblinker Remi Leferink die met een vrije trap Wouter Horstink diep stuurde. Deze nam de bal fraai aan met links en wist vervolgens direct met rechts de Hengelose doelman met een lob te verschalken. Het enige wat Pax daar in de eerste helft tegenover wist te stellen was een afgekeurde goal die in het publiek menig discussie veroorzaakte, de foto boven biedt misschien uitsluitsel. In de tweede helft kwam Pax ontketend uit de startblokken:

Uitblinker Remi Leferink heerst hier in de lucht

Met twee grote mogelijkheden ging bij de tegenstander gelijk het boek dicht. Het percentage balbezit en het spelbeeld was misschien gelijkwaardig, de beste kansen waren toch echt voor WVV en Pax creëerde geen enkel mogelijkheid meer . Bas Assink was dichtbij een treffer met een poging vanaf de middellijn die rakelings over het doel ging. Tom ten Breteler kwam oog in oog met de doelverdediger maar miste  en middenvelder Stan Aarnink, die met de week beter gaat spelen, raakt met een fraai schot de paal.

Het was duidelijk na rust, Pax had de strategie was om hoger druk te zetten maar het was ruim onvoldoende om WVV in de problemen te brengen. Het was Remi Leferink die heerste, zowel  in de lucht als over de grond. In de slotfase was het zelfs de doelman die zich meldde in het Wegdamse 16 metergebied, zonder enig resultaat.

Komende zondag wacht wederom een thuiswedstrijd en wel tegen AD’69 uit Aalten. Hieronder de huidige stand: