WVV’34 declasseert Juventa’12 in oefenwedstrijd

Met een elftal dat voor het grootste gros onlangs nog actief was binnen de jeugdafdeling wist WVV na een ruststand van 0-0 het Wierdense Juventa met 3-0 huiswaarts te sturen. Debutanten als Hylke Brummelhuis, Berend Dubbe, Lars Keizer, en Thijmen Walhof lieten een prima indruk achter. Dubbe wist na een afstandsschot van de uitstekend spelende Jord Bouwmeester de openingstrefeer op zijn naam te schrijven. Thijmen Walhof gaf met zijn snelheid een visitekaartje af waardoor de Wierdense defensie aan de noodrem moest trekken waarna de strafschop door Wouter Roescher feilloos werd benut. De 3-0 was het hoogtepunt van de wedstrijd; een kop goal vanaf 11 meter strak in de kruising door Jord Bouwmeester.
Hieronder nog enkele foto's:

Hylke en Gijs Brummelhuis samen in het hart van de defensie

Jord Bouwmeester

Lars Keizer hield zich prima staande als rechtsachter

De training wordt hervat op dinsdag 21 augustus en dan is de eerste oefenwedstrijd op zaterdag 25 augustus tegen het tweede elftal van HSC’21 2. Dit wordt gespeeld in Haaksbergen om 18.00 uur.
De rest van de voorbereiding ziet er volgt uit: 31 Augustus Hoftoernooi bij Hector Drie bekerwedstrijden met op dinsdag 4 september Delden thuis, 9 september Manderveen uit en op 15 september GFC uit Op dinsdag 11 september hebben we een oefenwedstrijd staan tegen ON Almelo in Hengevelde om 20.00 uur.