WVV’34 doelpuntrijk gelijkspel

WVV speelde vanavond in een oefenwedstrijd op het sportpark Rupertserve met 3-3 gelijk tegen het tweede elftal van HSC’21. De doelpunten van Wegdamse zijde kwamen van Wessel Ziethof, (1-0) Gijs Pierik (2-2) en Sem Kuipers die kort voor tijd de 3-3 binnenschoot. De 1-0 ontstond uit een goed uitgevoerde counter waarbij de snelle Mahmoud Jaafil de inlopende Wessel Ziethof op zijn wenken bediende. Dit was tevens de ruststand. Gijs Pierik kwam halverwege de 2e helft in balbezit na een lange bal vanuit de verdediging, verslaat de centrale verdediger en plaats het leer rustig in de linker vere hoek.
Sem Kuipers kwam in de laatste minuut na vele balcontacten over en weer op het middenveld in balbezit en hij wist vervolgens fraai het net te vinden en de eindstand van 3-3 op het scorebord te brengen.