WVV’34 doet goede zaken

De wedstrijd begon met een uiterst tumultueuze openingsfase. Verdediger Justin Alferink raakte al  na 10 seconden geblesseerd en moest na 4 minuten al afhaken; Mart Grefte was zijn vervanger. De snelste wissel ooit in WVV 1? Vervolgens kreeg WVV enkele goede mogelijkheden waarvan er 2 benut werden.  Tom ten Breteler scoorde in de 9e minuut de 1-0 (zie foto boven) en even later werd Wouter Horstink gevloerd door de doelverdediger en vanuit de strafschop was het een andere Wouter ( Roescher) die koelbloedig vanaf 11 meter de 2-0 binnenschoot. Amper 1 minuut later had Wouter Horstink de 3-0 op zijn schoen, de bal werd echter van de lijn gehaald. Door een fout in de laatste linie, werd voor rust de aansluitingstreffer nog op het scorebord gebracht. Door een uiterst onsportieve actie van de rechter middenvelder van Westervoort werd een gelijkmaker op het nippertje afgewend; WVV ging er vanuit dat vanwege een blessure de bal over de zijlijn zou worden gespeeld, de speler koos er echter voor om een doelpoging vanaf de middellijn waar hij vanwege de situatie alle ruimte voor kreeg, de bal ging rakelings over de lat. Tumult ten over na deze dwaze actie waarbij de gele kaart voor Hamoudi Jaafil was.

De tweede helft:

Robin Raanhuis maakte zijn competitiedebuut in WVV 1; hier rechts op de foto

De ingevallen Mart Grefte moest het speelveld al weer verlaten vanwege een blessure en daarmee maakte Robin Raanhuis zijn competitiedebuut. (zie foto hierboven) Westervoort was in het tweede bedrijf amper in staat om enig gevaar te stichten in de Wegdamse defensie; Tot de 94e minuut! Een voorzet vanaf de rechterkant belandde op het hoofd van de Westervoortse aanvaller en ging rakelings langs de paal.

Na de wedstrijd was er nog sprake van een opstootje omdat spelers van Westervoort dermate gefrustreerd dat men het noodzakelijk vond handtastelijk te worden richting de Hengeveldse grensrechter Mark ten  Heggeler.

WVV’34 doet met deze overwinning goede zaken en gaat over de tegenstander van vandaag heen.

De 2-0 uit een strafschop van Wouter Roescher

Blessure Justin Alferink, snelste wissel ooit in WVV 1?