WVV’34 doet slechte zaken

Twee hardwerkende ploegen, prachtige weersomstandigheden, kortom alle ingrediënten waren aanwezig voor een heerlijke voetbalmiddag op het sportpark Rupertserve. Het leek weer zo’n wedstrijd van ‘wie het eerst scoort is winnaar’, tot de 43e minuut. Een misverstand op het middenveld leidde de 0-1 in voor het laag geklasseerde DVC’21. Kort na rust viel vanuit de omschakeling de 0-2, de aanvaller van de tegenstander uit Didam kreeg te veel ruimte om af te drukken en rondde fraai (via de vingertoppen van keeper Wouter Assink) af in de verre hoek. Amper 6 minuten later, in de 62e minuut, ging de wedstrijd definitief in het slot. Een aanval uit het boekje werd goed binnengeschoten en de 0-3 stond op het scorebord. Tijd voor enkele wissels en Rob Pierik en Tom ten Breteler werden dan ook ingebracht. Tom meldde zich amper aan het front en de bal ging al op de stip door een overtreding om zijn persoon; Het was aanvoerder Wouter Roescher die vervolgens de eindstand op 1-3 bracht. (zie foto boven) Hebben de groen gelen dan geen mogelijkheden gehad? Jazeker wel:

De 0-1 in de 43e minuut

In de eerste helft al waren het aanvallers Hamoudi Jaafil en Wouter Horstink die WVV op voorsprong hadden kunnen brengen; beiden oog in oog met de Didamse doelverdediger. Ook in de tweede helft creëerde WVV nog voldoende om minimaal een gelijkspel uit het vuur te slepen, het zat de Hengeveldenaren dan ook niet mee. De fouten bij de eerste twee doelpunten waren bepalend voor de wedstrijd, hoopgevend is echter de terugkeer van aanvaller Tom ten Breteler. Op het moment dat hij binnen de lijnen kwam gebeurde er iets bij de Wegdammers.

WVV’34 is nu terug te vinden op de 10e plaats, komende zondag moet het op bezoek bij het Winterswijkse Trias dat 5e staat, aanvang 14.00 uur.