WVV’34 doet zichzelf tekort

In een gelijkopgaande wedstrijd  was het de Enschedese formatie Suryoye-Mediteraneo dat met 2-1 aan het langste eind trok. In de eerste helft was het een wedstrijd met weinig mogelijkheden over en weer. Het was dan ook een dood moment in de vorm van een hoekschop dat de wedstrijd open brak. WVV reageerde snel, het was Wouter Roescher die eveneens vanuit een corner de bal van dichtbij binnenschoot (zie foto boven).
In de tweede helft leken de Hengeveldenaren de wedstrijd naar zich toe te trekken, het zat in die fase echter niet mee.

Keeper Niels Pierik.

Na een fantastische individuele actie van de ingevallen Stan Aarnink (voor Wouter Horstink die het veld verliet met een hamstringblessure) was het Hamoudi Jaafil die de bal snoeihard met een volley op de lat knalde. Even later raakte Jesse Beukert na een prachtige lange bal van Remi Leferink de ook nog eens de paal.  Dan treedt zoals zo vaak dat oude wetje in werking en het doelpunt viel inderdaad aan de andere kant. Keeper Niels Pierik zag er bij die treffer erg ongelukkig uit:”Remi raakte de bal nog en door het effect dat de bal op dat moment meekreeg vloog de bal uit mijn handen. Ik had hem gewoon moeten hebben, maar goed!”

Thijs Assink nu tegen blauw in actie

In de slotfase speelden de groen gelen een op een achterin en met name Tom ten Breteler was nog dicht bij een treffer maar schoot op de Enschedese doelverdediger.

Middenvelder Gijs Pierik:"Het was wat mij betreft een onnodige nederlaag ondanks dat het vertoonde spel een stuk minder was dan vorige week. We hebben in ieder geval genoeg kansen gehad vandaag!"