WVV’34 en WHC Sportgala 23 mei 2014

Na het grandioze succes van vorig jaar wordt er dit jaar wederom een Gala Avond georganiseerd.Vorig jaar was deze avond alleen voor leden en vrijwilligers van WVV. Maar omdat WHC en WVV de handen ineen hebben gestoken is dit jaar besloten om het dit jaar samen te gaan organiseren.Bij WHC is men afgelopen seizoen begonnen met de Gouden Hand competitie. Dit heeft hetzelfde principe als de Gouden Schoen bij WVV’34.Degene die de meeste doelpunten maakt in 1 seizoen wint de GOUDEN SCHOEN  of GOUDEN HAND. Tevens worden ook de Zilveren en Bronzen schoenen en handen uitgereikt.
Ook is er bij WHC net als bij de voetbal een speelster van het jaar van het 1e elftal en een vrijwilliger van het jaar.Omdat beide verenigingen nu samen smeden met de Gala Avond hopen we op een mooie opkomst, zodat het dus ook op een waar Gala gaat lijken.
Deze avond begint met het officiële gedeelte om 20.30 uur. Kasper Put en Lieke Scholten zullen u deze avond presenteren en na afloop van het officiële gedeelte is er ruim tijd voor een drankje om zo nog maar eens even bij te praten over het afgelopen seizoen.  
Dus voor dames en heren die beide verenigingen een warm hart toe dragen, en voor iedereen die maar wil komen, jullie zijn van harte welkom!!

WVV’34-WHC Sportgala
VRIJDAG 23 MEI
AANVANG: 20.30 UUR                 ZAAL OPEN VANAF 20.00 UUR
KANTINE WVV’34