WVV’34 klaar voor de competitie: “Genoeg gezegd over jongens die gestopt zijn”

WVV’34 ontvangt morgen promovendus de Lonneker Sport Vereniging LSV op het sportpark Rupertserve, aanvang 14.00 uur. De laatste ontmoeting tussen deze twee voetbalverenigingen stamt alweer uit 2006, toen ging LSV er met de drie punten naar huis en werd het 0-2. De voorbereiding is overigens definitief afgesloten, wat is de verwachting van de wedstrijd van morgen? Remi Leferink: “Ik kan me laatste ontmoeting niet zo 1,2,3 herinneren. We hebben een goede voorbereiding gedraaid en goed voetbal laten zien. Er is genoeg gezegd over jongens die vorig jaar zijn gestopt, ik denk dat wij goede jonge talenten erbij hebben gekregen die ook belangrijk kunnen zijn voor WVV  1. Zondag dus de start van de competitie tegen LSV, competitie is toch weer anders dan beker en oefenpotjes."

Remi vervolgt: "LSV ken ik persoonlijk niet, alleen weet ik dus dat ze ook promovendus zijn, ze zijn nacompetitie gepromoveerd. Ik verwacht een leuke pot voetbal, en wij zullen er alles aan doen om de punten in Hengevelde te houden! Ik ben nog altijd herstellende van een slepende heup/liesblessure. Vorig jaar een groot gedeelte van het seizoen met pijnstilling gevoetbald, maar het was het waard want we zijn kampioen geworden. De afgelopen twee weken maak ik wel grote sprongen voorwaarts qua herstel, en afgelopen zondag heb ik mijn eerste minuten van het seizoen weer gemaakt. De keuze is aan de trainer, maar ik ben er klaar voor!”

Trainer Roy Workel: “Roy: We hebben de voorbereiding goed afgesloten. In de beker en oefenperiode hebben we prima overwinningen behaald. We staan er als team goed voor en hebben zin om aan de slag te gaan in de derde klasse. 
We gaan er alles aan doen om de punten in Hengevelde te laten. We zien ons publiek ook graag weer met grote getalen aan de lijn om ons te supporten!”