WVV’34 maakt zich op voor de kraker *AFGELAST

Als de natuur grasmat in Enschede het toelaat, zal morgen de wedstrijd tussen de nummers 1 en 2 van de ranglijst op het programma staan. EMOS, de formatie van trainer Clemens Zwijnenberg, oud-speler van onder meer Feyenoord en FC Twente.  Wie wordt de Herbstmeister van 2017? De laatste ontmoeting tussen beide verenigingen was in 2002, het jaar dat de Enschedese ploeg ongeslagen kampioen werd. De voorbereiding met de sneeuw in de afgelopen week was niet optimaal, maar daar heeft de tegenstander ook mee te maken, hoe staat het ervoor bij de koploper? In Emos voor WVV de te kloppen ploeg? Trainer Roy Workel:

“We hebben van de week prima kunnen trainen. We hebben dinsdagavond in een zaal in Wierden speedsoccer gespeeld en donderdagavond prima kunnen trainen op het kunstgrasveld. We zijn in afwachting of Emos het door laat gaan. Ze spelen namelijk op gras. Wanneer de wedstrijd wel doorgaat dan zijn wij er klaar voor. De selectie is nagenoeg fit! Stan Aarnink zal in ieder geval ontbreken, hij verwacht op 2 januari geopereerd te worden aan zijn kruisband, een blessure die hij opliep in de uitwedstrijd tegen voetbalvereniging Buurse op 8 oktober”.

De weersvoorspelling voor de zaterdag is dermate dat het nog maar de vraag is of de wedstrijd door zal gaan, we gaan het zien!