WVV’34 niet sprankelend en wint plichtmatig

WVV'34 heeft vanmiddag in Geesteren 5e klasser GSV'63 met 4-2 verslagen. Het was een duel waar de groengelen vrij eenvoudig wonnen, maar ook weten dat er in de competitie uit een ander vaatje moet worden getapt. De ploeg begon goed en kwam na respectievelijk 1-0 en 2-0 in de 20e en 33e minuut. Niels Spekreijse gleed eerst een bal van aanvoerder Wouter Roescher binnen, even later waren de rollen omgedraaid en gaf Niels de assist op Wouter. Vlak daarop kreeg WVV'34 een tegenvaller, Remi Leferink moest nog voor rust geblesseerd het veld verlaten. Toch leek het duel al in het eerste bedrijf al gespeeld, want de mannen van Joost du Gardijn kregen vrij eenvoudig een penalty toegekend, Wouter Roescher faalde niet vanaf 11 meter. Toch wist de thuisploeg nog voor rust iets terug te doen, want slecht uitverdedigen na een corner leverde de 1-3 op.
Na een uur spelen maakte Wouter Horstink aan alle onzekerheid een einde, na een goede actie van Hamoudi Jaafil tekende hij voor de 1-4. De thuisploeg gaf zich niet gewonnen en wist ook nog de 2-4 op het scorebord te brengen. WVV'34 bekert door deze overwinning door, maar zal met gemengde gevoelens terug kijken op dit duel. Hieronder enkele foto's.