WVV’34 ontvangt zondag Tot Vriendschap Opgericht (TVO) uit Beckum.

De laatste ontmoeting tussen deze twee buurtverenigingen in de competitie stamt van 7 mei 2006 en eindigde in 4-2 voor de Hengeveldenaren. Dat was het jaar dat de Bentelose spits Patrick Leusink er 23 binnenschoot en bij TVO was het Bart Ottink die 13 keer het net wist te vinden. WVV eindigde dat jaar op de 2e plek en promoveerde via de nacompetitie naar de 4e klasse, de ploeg uit Beckum eindigde net als het jaar ervoor op plek 9. In de winterstop won de Wegdamse Voetbal Vereniging nog een oefenwedstrijd van TVO met 4-3, het scoorde twee keer uit een strafschop (Wouter Roescher en Hamoudi Jaafil) en een keer uit een vrije trap van Bas Assink. Het enige velddoelpunt kwam op naam van Mahmoud Jaafil.
Terug naar komende zondag. Hoe staat het ervoor bij de groen gelen na de slijtageslag van afgelopen week in en tegen Buurse?  Trainer Roy Workel:”Deze wedstrijd is natuurlijk weer een van de vele derby's. We hebben spelers die geblesseerd zijn, dus de opstelling zal anders dan vorige week zijn".
Zijn Stan Aarnink en Thijs Assink, beide uitvallers afgelopen week, weer wedstrijdfit? Stan:

Joost ten Heggeler afgelopen zondag tegen vv Buurse

Stan Aarnink over zijn blessure: “Ik heb mijn knie verdraaid afgelopen zondag. Vanuit de ingooi werd de bal doorgekopt die ik vervolgens wou pakken. Uit de lucht vlogen ik en de rechtsback naar de bal toe. In de lucht verdraaide mijn knie en ik kwam ook verkeerd terecht. Ik probeerde het daarna nog wel weer maar had teveel last. Maandag en woensdag ben ik naar de fysio geweest en blijkt dat de buitenste meniscus een klap heeft gehad. Ik ben nu aan het herstellen, hoop dat het meevalt. Dat gaan we zien. Ze kunnen nog niet zien of de meniscus is ingescheurd of opgerekt. Ik ga uit van het laatste aangezien het herstel prima verloopt”.

Ook Thijs Assink moest in Buurse noodgedwongen voortijdig het veld verlaten: ”Ik heb deze week gewoon twee keer getraind. De buitenspeler landde vol bovenop m'n voet waardoor m'n hele been verstijfde. Gelukkig had ik deze week geen last meer op de training”.

Zondag 14.00 uur, sportpark Rupertserve: WVV'34 1 - TVO 1. Scheidsrechter de heer Smeenk.