WVV’34 opent competitie in de brilstand

WVV'34 wist vandaag in de eerste competitiewedstrijd net als tegenstander LSV uit Lonneker niet te scoren waarmee het dus 0-0 bleef. In de eerste 75 minuten was dat logisch; “We geven weinig weg”, werd er gezegd op de volgepakte tribune, dat zou een LSV-supporter ook gezegd kunnen hebben. Trainer Roy Workel: ”Het was een wedstrijd die beide kanten op kon, ik ben wel tevreden over vertoonde spel. Al met al terechte uitslag.” 
Het venijn zat hem in de staart, al dan niet toevallig kort na het invallen van de uitstekend spelende Sem Kuipers:

De prima spelende Joost ten Heggeler in actie

Het enige gevaar van Wegdamse kant kwam tot dan toe van Mahmoud Jaafil die in de openingsfase met links de lat raakte. Een ware scrimmage voor het doel in de 74e minuut na een schot van Sem gaf hoop en de groen gelen gingen door. Een kopkans van Lars Aarnink, Sem miste de bal vrij voor het doel en Remi Leferink knalde van dichtbij op een inglijdende tegenstander ("Tja met iets meer geluk vliegt ie langs alle benen erin") . Tussendoor was hert de solide keepende Tom Pierik die WVV tot tweemaal aan toe in de wedstrijd hield.

Spits Wouter Horstink: ”We begonnen de eerste 10 minuten goed. Daarna stond LSV verdedigend wat beter en werd het een gelijk opgaande wedstrijd. Ik denk gezien het spelbeeld een terechte uitslag, al hield Tom Pierik ons in de laatste 10 minuten op de been met twee goede reddingen!”


Wessel Ziethof


Tom Pierik was belangrijk vandaag


Mahmoud Jaafil, met zijn 'chocoladebeen' op de lat in de eerste helft