WVV’34 pakt punt in slotseconde

Al snel bleek dat de groen gelen te maken hadden met een defensieve tegenstander dat loerde op de counter. De tegenstander DVV schakelde van meet af aan razendsnel om en laat dat nu net de aanleiding zijn voor de enige tegentreffer vandaag, vroeg in de wedstrijd. Na 18 minuten werd de ver voor de goals staande doelverdediger Wouter Assink verrast door een fraaie lob en vanaf dat moment liep WVV achter de feiten aan. In het eerste bedrijf wist het dan ook geen enkele mogelijkheid te creëren, de ploeg uit Duiven raakte nog twee keer de lat.

In de tweede helft zette dit spelbeeld zich voort; DVV beperkte zich tot tegenhouden en de Wegdamse formatie kon geen vuist maken en kreeg amper mogelijkheden . In de 89e minuut was het Stan Aarnink die na een voorzet van de ingevallen Jord Bouwmeeste dicht bij een treffer was. Het duurde echter tot de allerlaatste seconde; Wouter Roescher haalde verwoestend uit en joeg de bal tegen de touwen.( Zie foto boven en onder)

De late gelijkmaker was dan ook verdiend te noemen, al was het alleen al wat betreft het initiatief in de wedstrijd, die was voor WVV’34!

Wouter Roescher bij de late gelijkmaker

De nieuwe aanwinst uit Haaksbergen Remy Leferink in actie