WVV’34 thuis tegen Gendringen

WVV’34 krijgt onverwacht voetballes was de kop op zondag 26 oktober op deze site na de 5-2 nederlaag in en tegen Gendringen. Voor de Hengeveldenaren zal dit alle reden zijn revanche te willen nemen op de grote nederlaag. Afgelopen zondag leverde de ploeg een knappe prestatie van de groen-gelen tegen SC Varsseveld, slechts één kans creëren en toch een punt meenemen en dan ook nog met die tien man komen te staan kort na de thee! Hoe is de stand van zaken bij het eerste elftal volgens trainer Joost du Gardijn? "Hamoudi Jaafil en Rob Pierik zijn na 1 wedstrijd schorsing weer terug, wel moeten we verdediger Jos ter Huurne 1 wedstrijd missen na de rode kaart van vorige week. Het zal een moeilijke wedstrijd worden gezien de ruime nederlaag in de heenwedstrijd, dit willen we zondag natuurlijk veel beter doen!"

Het zal voor Wouter Roescher de laatste wedstrijd van dit seizoen worden, hij vertrekt binnenkort voor enkele maanden richting Zuid Amerika. Wat zijn je plannen Wouter?

Bovenkant formulie

"Ik ga samen met Wouter Busschers en onze trip begint met 3 dagen in Miami daarna gaan we naar La Paz de hoofdstad van Bolivia. Daar beginnen we met ‘backpacken’ en gaan we onmder andere naar de zoutvlaktes Salar de Uyuni. Vervolgens gaan we door naar Machu Picchu in Peru.Daarna reizen we richting Lima, de hoodstad van Peru om door te reizen naar Equador waar we connecties hebben om daar te verblijven. Onze avontuur eindigt in het tropische gebied van Colombia bij Santa Marta. We vertrekken 14 maart en komen 12 mei weer terug, zodat ik hopelijk nog de nacompetitie in kan haha!"

De wedstrijd op sportpark Ruperts Erve begint om 14.00 uur, Dhr Harteman is de scheidsrechter.