WVV’34 tweede Paasdag naar Eibergen

WVV´34 mag dit Paasweekend één maal in actie komen. Morgen is op Sportpark de Bijenkamp FC Eibergen de tegenstander. Op papier moet het geen moeilijke wedstrijd zijn voor de Hengeveldenaren, Eibergen staat namelijk met 15 punten op de 13e plaats en kreeg al 60 doelpunten om de oren, het meest van alle ploegen in de competitie. Trainer van WVV´34 Joost du Gardijn blikt vooruit op het duel. Joost, zijn er nog bijzonderheden voor het duel van morgen? "Bijzonder is dat we vooruit voetballen. Wij wilden graag op zaterdag 16 april voetballen, dus na de rest, maar FC Eibergen wilde liever 2e Paasdag spelen."
Is WVV'34 veilig in jouw ogen? "Veilig ben je pas als je niet meer ingehaald kan worden, dus dat zijn we nog niet, maar we zijn goed op weg de laatste weken.

Hoe is het gevoel na vier overwinningen op rij en nu een nederlaag?
"Het gevoel en de daaraan gekoppelde prestaties zijn volgens mij goed. De groep voelt en beleefd dat ook zo. Er wordt beter gevoetbald, meer overtuiging, betere passing, betere vrijlopen en vandaar uit richting resultaat. Van Eibergen  weet ik nog genoeg en op sommige punten heb ik aantekeningen erbij gepakt. In 4 maanden tijd is er veel gebeurd, dus de vorm van de maandag, de wil om te winnen is mede bepalend."

Wat hoop je als je de heenwedstrijd in gedachten houdt?
"Ik hoop wederom een goede start wat resulteert in drie punten natuurlijk. Zo deden we dat de heenwedstrijd. De drie punten zijn belangrijk voor beide teams. Wij kunnen ons bijna helemaal veilig spelen en blijven ook meedoen in de derde periode, terwijl voor hun de druk erop zit om voor handhaving of nacompetitie in aanmerking te komen. Ik hoop dat ze dat ook uiteindelijk redden om erin te blijven, want het is toch enigszins een derby als je maar een kwartier hoeft te rijden naar elkaars veld! Wij zijn qua selectie compleet."

In Hengevelde was het een weerzien van de twee broers van van Lieshout, Kevin rechts op de foto speelt bij WVV in de jeugd en zijn broer keepte destijds nog in Eibergen 1. Zowel Guido van Lieshout als zijn broer Kevin zitten morgen op de bank