WVV’34 uit naar NEO: “Hetzelfde brengen als tegen Saasveldia”

WVV'34 speelt morgen een uitwedstrijd in Borne tegen nummer vier van de ranglijst NEO. Een makkelijke wedstrijd zal het absoluut niet worden aangezien NEO met een overwinning voorlopig 'best of the rest' kan worden achter Glanerbrug en Eilermark. Maar dit zal WVV'34 maar niet zo laten gebeuren aangezien zij al vijf wedstrijden op rij niet wisten te winnen hierin slechts twee punten wisten te veroveren (gelijke spelen tegen DSVD en Saasveldia). NEO is een club die eindelijk de wint weer enigszins in de zeilen heeft. De afgelopen twee jaar eindigden ze op een derde plek in de competitie en liepen net promotie naar de tweede klasse mis. De vijf jaren ervoor waren hele slechte in de geschiedenis van de club. Het speelde 'slechts' in de vierde klasse en speelde elke week tegen clubs die slechts een fractie van het aantal leden had als de zwartwitten uit Borne. De derde klasse is volgens velen in Borne niet het maximaal haalbare en daarom zal het dit jaar opnieuw voor promotie naar de 2e klasse vechten.
Verdediger van WVV'34 over het duel van morgen: "Morgen spelen we een belangrijke wedstrijd tegen het sterke NEO. We hebben afgelopen week tegen Saasveldia goed gespeeld, alleen niet gekregen wat we verdiend hadden. Morgen hebben we een nagenoeg fitte selectie en we hebben Tom ten Breteler inderdaad maar weer even van stal gehaald."

Stan heeft een terugval in zijn herstel, hopelijk valt dat mee! Morgen moeten we hetzelfde brengen als tegen saasveldia en dan kunnen wij van NEO winnen." 
Het duel in Borne begint morgen om 14.00 uur.

Hieronder de stand: