WVV’34 uit naar Velp

Morgen, 22 maart speelt WVV’34 weer een uitwedstrijd en wel tegen VVO uit Velp. De Velpenaren sprokkelden de puntjes bij elkaar, de laatste overwinning is echter al van vorig jaar november en nde ploeg is met 17 punten terug te vinden op een twaalfde plaats. In de vorige wedstrijd doet de uitslag vermoeden (3-1) dat er een eenvoudige overwinning door WVV’34 werd behaald. VVO was echter nagenoeg gelijkwaardig, maar wist in het laatste deel van de wedstrijd niet meer de krachten te bundelen om WVV van een overwinning af te houden. Hoe staat de selectie van WVV 1 er voor volgens trainer Joost du Gardijn? Mahmoud Jaafil is geblesseerd aan zijn knie en het is nog maar de vraag of hij dit seizoen nog in actie kan komen. Een behoorlijke domper voor Mahmoud omdat hij sinds een aantal weken zijn plek had en goed speelde, scoorde en belangrijk was voor het team. Donderdagavond op de training is helaas ook verdediger Rob Pierik uitgevallen, van hem weten we nog niet of hij kan spelen zondag".

Verwacht je een vergelijkbare wedstrijd zoals op 2 november, in de 1e helft de storm overleven en in de 2e helft toeslaan?

“Ik weet het niet want ik ken de omstandigheden daar niet, maar er van uitgaande dat het op gras lastiger opbouwen is, zou het kunnen dat beide ploegen eerder voor de lange bal gaan kiezen. Het voetballend vermogen en gaat zondag bepalen wie de punten gaat pakken denk ik”.

WVV’34 heeft een goede serie achter de rug, ook al werd er tegen Reünie maar een puntje gepakt. Op een moeilijk te bespelen veld kwamen we nog wel twee keer op voorsprong maar Reünie pakte het in de tweede helft wat voortvarende aan. In de laatste minuut wist zelfs Wouter Assink met een fabuleuze redding een nederlaag te voorkomen.

De wedstrijd op sportpark de Pinkenberg begint om 14.00 uur. Scheidsrechter is de heer Verweij.