WVV’34 verliest terecht van Reutum

WVV'34 heeft vanmiddag in en tegen Reutum een vrij kansloze nederlaag geleden, het werd 3-1 voor de ploeg heren in het geel en blauw. WVV'34 trad aan in de uitshirts en lichtpunt was het debuut van jeugdspeler Valentijn Rupert. Hij kwam in de 53e samen met Randy Smit het veld in. Opvallend was dat WVV'34 aantrad met Bas Assink, de routinier die afgelopen seizoen afscheid nam van de hoofdmacht. Zijn terugkeer was echter noodzakelijk vanwege defensieve problemen bij de ploeg van Roy Workel. Laatstgenoemde verlengde zijn contract met WVV'34 zo werd vandaag bekend, hij begint na de zomer aan zijn derde seizoen.

Het was een middag om snel te vergeten voor WVV'34. Het zat geen moment in de wedstrijd en het was Reutum dat vandaag de dienst uitmaakte. Na 20 minuten kwam dit ook tot uitdrukking in de score. Uit een corner werd de openingstreffer binnengetikt. WVV'34 probeerde wel op jacht te gaan naar de geijkmaker, maar was eigenlijk niet in staat echt gevaarlijk te worden. Op slag van rust kwam de genadeklap, Mark Morskieft verdubbelde de score. In de 50e minuut had Gijs Pierik de aansluitingstreffer op zijn schoen, hij schoot echter tegen een Reutum-speler aan. Even later gold hetzelfde voor Lars Aarnink, hij zag de bal echter door de keeper gestopt worden. Hoewel de ploeg uit Hengevelde in het laatste deel van de wedstrijd nog wel regelmatig de bal had, kon het geen potten breken. In de 75e minuut kwam ook nog de 3-0 voor Reutum, een uitval bracht de bal bij Steijn Saghekke die onberispelijk raak schoot.

Toch deed WVV'34 binnen een minuut iets terug. Het was Lars Aarnink die scoorde, maar veel hielp het de Hengeveldenaren niet. Reutum speelde het duel volwassen uit en zo bleven de punten in Reutum. Door de nederlaag wordt WVV'34 ingehaald door LSV. Zij wisten hun uitduel wel te winnen. In Losser werd het 1-2 voor de heren uit Lonneker.