WVV’34 verliest verrassend bij vv Diepenheim; 3-1

Het waren de uitspraken van trainer Joost du Gardijn in de zaterdagkrant van dagblad Tubantia die in Diepenheim enig stof hebben doen opwaaien . “Deze tegenstanders prikkelen ons niet echt, ons eigen niveau gaat omlaag” stond onder andere in dat artikel. “Hopelijk is hij nu wel geprikkeld” aldus een aanwezige Diepenheim supporter. Frank de Boer deed vanochtend een uitspraak alsof Ado Den Haag als het ware twee bussen zou parkeren tegen Ajax, één daarvan was dan ook spreekwoordelijk te vinden op het sportpark de Koppel. De ploeg uit het Stedeke beperkte zich aanvankelijk enkel tot tegenhouden en werd vervolgens ook nog eens in het zadel geholpen door de treffer in de eerste helft van aanvaller Koen Jansen. Ver in de tweede helft maakte Wouter Roescher met een fraaie lob gelijk, het was echter amper een minuut later of Thommas Roesink nam de bal in één keer uit de lucht na een snelle counter en kon de 2-1 op zijn naam schrijven.

WVV’34 kon daar weinig tot niets tegenover stellen en in de slotfase was het wederom Koen Jansen die de eindstand van 3-1 op zijn naam bracht.

KLIK HIER VOOR MEER FOTO’S VAN DE WEDSTRIJD

Voor WVV'34 was dit dan ook tevens de laatste wedstrijd als voorbereiding op het echte werk de nieuwe competitie. Deze gaat dan ook van start met vele nieuwe tegenstanders. DVV uit Duiven - gedegradeerd uit de 2e klasse - zal 6 september de eerste tegenstander zijn voor WVV in 3C op het sportpark Rupertserve.