WVV’34 viert de titel op spectaculaire wijze

WVV’34 is na 1 terug in de derde klasse, en dat heeft men in Hengevelde geweten! Bijna 300 WVV-ers gingen in bussen richting Enschede (Aangeboden door taxi en touringcarbedrijf ter Doest), naderhand feest in de tent bij Bistro de Kolenbrander met DJ Kasper en als klap op de vuurpijl de traditionele rit op de ‘platte kar’ door het dorp. (In werkelijkheid de vrachtwagen van Loon- Grondverzet- en Transportbedrijf Geurs met de immense geluidsinstallatie van So Nice)
KLIK HIER VOOR HET FILMPJE
KLIK HIER VOOR EEN FOTOALBUM VAN DE DAG
Terug naar het sportieve succes. Hoe kijken keeper Wouter Assink, trainer Roy Workel en routinier Bas Assink terug op dit seizoen?

Wouter Assink: “Super! Het team zit gewoon goed in elkaar, niet gek doen, gewoon met elkaar! Tegen EMOS ook, ondanks dat het er misschien niet mooi uitzag doen we geen gekke dingen. Helemaal op zo’n knollentuin als gisteren. Maar het is nog niet afgelopen! We moeten er nog 3 en als je mij een beetje kent wil ik die ook niet verliezen!”

Trainer Roy Workel: ”Kampioenswedstrijden zijn niet altijd de beste wedstrijden. Het was lastig voetballen op zo’n veld, maar we hebben niks weggegeven. Over het geheel gewoon de terechte kampioen. Supporters bedankt!”

Bas Assink “Ik denk dat we de terechte kampioen zijn. Een verlies partij, twee gelijke spelen en slechts een paar doelpunten tegen. Dat zegt genoeg over dit elftal. We begonnen stroef aan het seizoen maar na een aantal wedstrijden kwam iedereen op de juiste plek te staanhetgeen je terug zag je in de prestaties. Al met al een terechte kampioen denk ik en dat hebben we dan ook groots gevierd. Iedereen bedankt voor de support!”