WVV’34 wederom thuis: ‘DSVD traditioneel moeilijk’

WVV’34 ontvangt morgen DSVD uit Deurningen, een team met vergelijkbare uitslagen waar de Hengeveldenaren het traditioneel moeilijk tegen heeft. Keeper Tom Pierik: “DSVD is inderdaad traditioneel moeilijk. DSVD lijkt mij een gelijkwaardige tegenstander dat vooral fysiek erg sterk is. Het wordt denk ik een mooie wedstrijd met veel strijd van beide kanten. We staan er als ploeg goed voor op dit moment. Nagenoeg iedereen is fit, alleen Randy trainde gisteren apart. En Bennie is er helaas nog niet bij volgens mij”. (Bennie Barink: ’Met mij gaat het momenteel prima, ik ben vrijdagmorgen door de scanner geweest en wacht op het behandelplan. Wanner ik naar huis kan is voor mij ook een vraag’.
Tom, zoals het nu is ben jij 1e keeper, voelt dat ook zo? 

“Ja op dit moment wel. Er is natuurlijk wel genoeg concurrentie dus helemaal zeker ben je nooit van je plek, maar zoals het nu gaat voelt het fantastisch om in het 1e te mogen keepen. De sfeer in de groep is erg goed en de resultaten zijn ook best wel goed, dus ik hoop dat dit nog zo lang mogelijk zo blijft haha!”

Op 17 april 2017 was de laatste officiele ontmoeting tussen beide teams. WVV'34 wist in de 90 minuten beschikbare speeltijd amper een mogelijkheid  te creëren en ging dan ook kansloos onderuit met 2-0.
De thuiswedstrijd dat seizoen in september werd er nog met 2-1 gewonnen. Wouter Horstink en Hamoudi Jaafil scoorden voor de groengelen.

Scheidsrechter deze middag is de heer Mulder, Mark Escher is namens WVV de vlaggenist.
Aftrap 14.00 uur