WVV’34 wint 2e bekerwedstrijd, jeugdspeler Jord Bouwmeester scoort 4x!

De wedstrijd was amper een kwartier oud of A speler Jord Bouwmeester maakte zijn eerste officiële doelpunt in het eerste elftal van WVV. Hij rondde fraai af oog in oog met de doelverdediger van vv Haaksbergen (zie foto boven). Tot op dat moment leek de Haaksbergse formatie goed mee te kunnen en vlot na de 0-1 kwam dan ook de gelijkmaker op het scorebord. Het was de thuisploeg dat zelf dat zich vervolgens zelf de das om deed voor rust; Wouter Horstink profiteerde van een mislukte buitenspelval en Bas Assink van een fout van de keeper waarmee de ruststand 1-3 werd. De 2e helft was van Jord:

VV Haaksbergen, gecoacht door oud-FC Twente speler Michael Dikken (links op de foto), en Ronnie ten Dam (rechts op de tribune) zag dat het goed was.

In de tweede helft was het de Jord Bouwmeester show. Met maar liefst 3 treffers in korte tijd (een loepzuivere hatrick) was hij naar alle waarschijnlijkheid de eerste jeugdspeler ooit die 4x scoort in het 1e elftal. De eindstand was daarmee  bepaald op 1-6.