WVV 8 neemt afscheid van spelers en leiders

Wederom een bijzondere dag op sportpark 't Ruperserve. Gisteren speelde WVV 8 de laatste competitiewedstrijd van dit seizoen. Er werd gespeeld tegen Twenthe Goor en de wedstrijd eindigde met 3-3 in een gelijk spel. 

De wedstrijd stond vandaag in het teken van het afscheid van maar liefst 6 spelers, die allen stoppen met voetballen. Het team nam afscheid van Wouter van Kessel, Joris Roelink, Huub Botterhuis, Edwin Blanken, Marcel Nijhuis en Paul Wegdam. Daarnaast namen ook leiders Harry Wolters en Mark Tuinte afscheid. Na de wedstrijd werden de spelers die afscheid namen toegesproken door leider Mark Tuinte. Iedereen kreeg een WVV8 kalender en koffiemok. Ook voorzitter Maurice Workel sprak het team toe en bedankte de vertrekkende spelers en leiders voor hun inzet. 

Een speciaal woord van dank was er voor Paul Wegdam, die vandaag die 1-0 op zijn naam zette. Paul neemt afscheid na maar liefst 50 jaar voor WVV'34 te hebben gespeeld, een unicum!!! Paul werd bedankt voor zijn jarenlange en tomeloze inzet voor WVV'34, hij was een rots in de branding voor WVV 8 aldus zijn medespelers. Namens WVV 8 is Paul een canvasdoek aangeboden met daarop vele mooie herinneringen.