WVV’34 onderuit tegen DSVD

In een oefenwedstrijd vanavond op sportpark Rupertserve hebben de groengelen met 0-1 verloren van DSVD uit Deurningen dat uitkomt in de 3e klasse. De enige goal van de wedstrijd viel in de 61e minuut, een mooie goal van spits die de bal vanaf 25 meter vol in de linkerhoek knalde.
De eerste helft begon WVV’34 sterk en was misschien wel de betere van de twee. Met vrije trappen van Hamoudi Jaafil, Wouter Roescher en Remi Leferink waren de Hengeveldenaren het dichtst bij een treffer in een eerste helft die zich kenmerkte met weinig kansen over en weer. In de tweede helft was er sprake van eenzelfde spelbeeld met voor beide ploegen enkele kleine mogelijkheden. Invallers Joost ten Heggeler, Dani Morsink en Randy Smit lieten een prima indruk achter.