WVV’34 ontmoet in eerste wedstrijd 2018 een bekende in Eibergen

De oliebollen en vele andere versnaperingen zijn verleden tijd, het is 2018, aan de bak maar weer! "Eibergenaar Kevin van Lieshout redt punt voor WVV’34" was te lezen op deze site op 16 oktober 2016. Zaterdag spelen de groen gelen uit in en tegen Eibergen om 17.30 uur. Daar is Kevin de tegenstander van WVV, na 4 jaar keerde hij weer terug op het oude nest met nog steeds vader Arno als vaste supporter.
Als je terugkijkt op je periode bij WVV, wat zijn dan de verschillen met FC Eibergen?

"Wat natuurlijk vanzelfsprekend is, is dat FC Eibergen een veel grotere club dan WVV is, dat is een groot verschil. Voor de rest vind ik de mensen verschillend, er is voor mijn gevoel wel een verschil of je nou uit Eibergen of Hengevelde komt, dat is geen negatief punt, de mentaliteit is gewoon anders. In de manier hoe ze met elkaar omgaan, het is gemoedelijker bij WVV, iedereen kent elkaar en iedereen gaat met elkaar om."

Wat was je hoogtepunt in die vier jaar?
"In de vier jaar die ik gespeeld heb bij WVV zijn er meerdere hoogtepunten geweest. In het eerste jaar dat ik bij WVV speelde, speelde wij met de A1 tot de laatste wedstrijd nog mee voor het kampioenschap, wat natuurlijk een heel mooi seizoen was. Maar ook het toernooi in Bensheim waar wij de winnaar van het toernooi werden en boven Anderlecht eindigde. Verder natuurlijk de goal die ik voor het 1e maakte vorig seizoen dat alsnog een punt opleverde voor de ploeg. En natuurlijk het afgelopen seizoen met het 2e, wat uiteindelijk toch geen promotie naar de 1e klas opleverde.

De fantastische gelijkmaker van Kevin bij koploper VOGIDO

Hoe ben je ooit bij WVV terecht gekomen?
Hoe ik bij WVV terecht gekomen ben is eigenlijk heel simpel. Dat jaar zat ik bij Thijmen Walhof in de klas en speelde ik zelf in de B1 van FC Eibergen, maar zag ik het niet meer zitten om na het seizoen nog bij FC Eibergen te blijven. Toen heb ik de mogelijkheid gehad om eens mee te trainen bij de A1 van WVV en uiteindelijk de overstap gemaakt van FC Eibergen naar WVV.

Verder nog iets wat je kwijt wilt?
In het begin dat ik bij WVV kwam was ik natuurlijk de jongen die uit Eibergen kwam, niemand die mij in het begin kende en alles was nieuw voor mij. Wat ik wel had bij WVV, is dat ik mij er altijd thuis heb gevoeld en dat er ook voor heeft gezorgd dat ik die 4 jaar bij WVV’34 ben gebleven. Ik heb er altijd met plezier gespeeld en kijk ook altijd nog positief terug naar de tijd bij WVV. WVV, maar met name Raymond en René hebben mij wel gemaakt tot de speler die ik nu ben.