WVV weer in de koker, Valentijn Rupert debuteert

WVV’34 heeft vanavond middels een glansrijke 5-1 overwinning tegen vv Ruurlo de volgende ronde bereikt in het bekertoernooi. De grote man bij de groen gelen was Gijs Pierik met drie treffers. Na een 0-1 achterstand was het kort voor en kort na rust Gijs die de Hengeveldenaren aan de leiding brachten; de 2-1 uit een strafschop na een handsbal.(ZIE DIT FILMPJE) Even later was het Mahmoud Jaafil die van afstand raakschoot op aangeven van Jord Bouwmeester, deze was tevens de aangever bij de 4-1 van wederom Gijs Pierik. De eindstand werd bepaald door Lars Aarnink waarmee het in de derde klasse spelende vv Ruurlo afgedroogd huiswaarts keerden. Trainer Roy Workel:

“De 1ste helft was aan onze kant niet het beste van het seizoen maar we hebben ons in het 2e bedrijf goed hersteld. Met 3x Gijs Pierik, die als aanvoerder het jonge elftal bij de hand heeft genomen. Met vele nieuwe spelers waaronder Bas Assink en van de Jo-19 Valentijn Rupert een mooi resultaat behaald!”

De wedstrijd begon om 20.30 in verband met het overlijden van jeugdlid Sepp Scholten, broertje van onze jeugdspeler Robbe en zoon van  jeugdleider Mark. Sepp was speler van JO12-1 team en nog maar 11 jaar jong. Een verschrikkelijk bericht dat grote impact heeft op zijn teamgenoten, leiders, trainers en de gehele vereniging. Vanavond was er gelegenheid om te condoleren.

We wensen Mark, Anniek, Robbe, Wapke en de overige familie namens de redactie veel sterkte en kracht in deze moeilijke tijd.