WVV’34 1 zondag naar VOGIDO


Het 1e elftal van WVV''34 hervat zondagmiddag de competitie tegen VOGIDO in Enschede. Het vlaggeschip van de Hengeveldse vereniging kende een moeizame eerste helft van de competitie. Tegen de top 5 van de competitie werd slechts 1 punt behaald, tegen De Tubanters thuis werd het 1-1. Daarintegen pakte de Hengeveldse formatie wel bijna alle punten van ploegen die onder hen staan. Al met al resulteerde dit in een 8e plek op de ranglijst.

Tijdens de winterstop heeft WVV'34 een goede voorbereiding gehad op de tweede competitiehelft:

WVV'34 - ABS Bathmen (4e kl.)            4 - 1
WVV'34 - Ruurlo (3e kl.)                      2 - 2
WVV'34 - RKZVC (3e kl.)                      1 - 2
WVV'34 - sc Markelo (2e kl.)                2 - 0  

Nu maar afwachten wat deze resultaten waard zijn. Gebleken is wel dat er met (jonge) spelers uit het 2e elftal is geëxperimenteerd met de bedoeling deze in het 1e in te passen. Trainer William Krabbenborg: "We hebben onder goede omstandigheden veel kunnen spelen en trainen. We zijn conditioneel dan ook goed, hebben meer automatismen in het elftal gekregen en het is positief dat Rob Pierik zich vanaf de eerste oefenwedstrijd in het elftal heeft gespeeld. Wat wel jammer is, is dat we komende zondag niet over Roy Tuinte kunnen beschikken vanwege een wintersportvakantie".

Tot vandaag is het dus onduidelijk hoe het elftal er uit gaat zien voor komende zondag. Zeker is wel dat Hamoudi Jaafil geschorst is na zijn rode kaart in de laatste wedstrijd tegen Eilermark. Krabbenborg: "Ja, die is geschorst voor 2 wedstrijden, erg jammer. Op dit moment hebben we 14 spelers ter beschikking tewijl Tom ten Breteler er ook weer aankomt. Hij is op dit moment al weer 3 weken in training, herstellende van een liesoperatie. Ik heb er alle vertrouwen in voor a.s. zondag, we gaan onbevangen en met vertrouwen naar Enschede. Aandachtspuntje is wel het uitschakelen van hun spits. Hij scoorde in de eerste wedstrijd 3 keer tegen ons, uit 3 corners".       

Dan de tegenstander van zondag: Voor Ons Genoegen Is Dit Opgericht. VOGIDO dus, een traditierijke vereniging, opgericht in 1931. De club kent zijn roots in de woonwijk 'het Wooldrik' en bevindt zich heden ten dagen nog immer op dezelfde plek. VOGIDO staat momenteel op een 3e plek in de 3e klasse A en strijd nog volop mee voor het kampioenschap. In de eerste wedstrijd in Hengevelde waren de gasten nog een maatje te groot voor het 1e elftal: 1- 3.

VOGIDO - WVV'34  zondag a.s. 14:00
locatie: sportpark 'het Wooldrik'
            Tegelerweg 66  Enschede