W.V.V.’34: “Dit kan nog een mooi seizoen worden”

Is er zondag weer reden tot juichen bij W.V.V.'34?

WVV’34 speelt zondag tegen Lemelerveld, Het staat allemaal nog dicht bij elkaar al worden de eerste contouren zichtbaar: MVV’29 weer in de top van het klassement, Heeten nul uit vier. WVV’34 had bij een overwinning in de laatste competitiewedstrijd bovenaan kunnen staan maar leed een terechte nederlaag in Mariaparochie bij de huidige koploper.
De groen gelen revancheerden zich echter op spectaculaire wijze door met goed voetbal vierde divisionist TVC’28 uit te schakelen in de beker. Daarmee lijkt het wisselvalligheid troef bij de Wegdamse Voetbal Vereniging. Hoe kijk jij terug op die afgelopen twee wedstrijden?
Mahmoud Jaafil hierover: “Tegen MVV was het een grote teleurstelling van onze kant. We hadden geen controle over de wedstrijd en slaagden er niet in om veel kansen te creëren. MVV was duidelijk de partij die de overwinning wilde behalen. Laten we het gewoon een “off-day” noemen.

Tegen TVC’28 hebben we onze fouten tegen MVV goedgemaakt. Het niveauverschil tussen beide competities was in de eerste helft voor een neutrale toeschouwer nauwelijks merkbaar. We toonden lef en speelden ons eigen spel. We slaagden erin om onder hun druk uit te voetballen en kansen te creëren. Laten we vooral dat gevoel van de laatstgenoemde wedstrijd vasthouden. Dan kan dit nog een mooi seizoen worden”.

‘Lemelerveld wacht pittig uitduel’ is te lezen op de website van de tegenstander uit Dalmsholte,  zoals Lemelerveld vroeger genoemd, we gaan het zien!

Sportpark Rupertserve
14.00 WVV’34 – Lemelerveld
Scheidsrechter R.E. Nienhuis