WVV’34 speelt een slordige wedstrijd en verliest bij hekkensluiter

WVV’34 heeft vandaag in en tegen Heeten kostbare punten laten liggen in de strijd om de tweede plek door een 2-1 nederlaag bij hekkensluiter Heeten en zag de concurrentie dichterbij komen. In de 90e minuut viel het doek vanuit een volley.
In de thuiswedstrijd op 12 november werd het nog 6-0.

WVV’34 kwam in de 60e minuut nog op voorsprong door een prachtige kopgoal van Wouter Horstink. Tom Brummelhuis creëerde vanaf links een opening op rechts en vervolgens gaf hij een goede voorzet op Wouter. Die kopte de bal zeer fraai in de verre hoek.  Maar de euforie was van korte duur. Twee minuten later was het alweer gelijk door dom balverlies op het middenveld; de spits onderschept de bal maakt em af.
De wedstrijd leek af te steven op een gelijkspel maar de rode lantaarndrager wist hoogvlieger WVV’34 op de knieën te krijgen.

WVV’34 speelde een slordige wedstrijd vandaag, het was niet om aan te zien. Er werd te weinig gecreëerd, de eerste kansen waren weliswaar voor WVV’34 met Dani Morsink op de lat en Thomas Wegdam die een serieuze kans om zeep hielp.

Heeten had aanvallend eigenlijk weinig in huis en toch wisten ze zo nu en dan dreigend te zijn. De slordigheid van WVV’34 was hier voornamelijk debet aan. Met name kort voor rust gaf WVV’34 twee  100 % kansen weg, waarvan er één doelpunt werd afgekeurd door de keeper aan te vallen.

Na rust straalde WVV’34 ook geen vertrouwen uit, ook niet na de 0-1 in de 60e minuut. Door een fout achterin die werd afgestraft was het snel 1-1, een tussenstand  die lang op het scorebord bleef.
In de 90 minuut volgde nog een hoekschop en een volley maakte aan alle Hengeveldse illusies een eind.

Het ontbreken van vijf basisspelers was vandaag klaarblijkelijk niet op te vangen.

SV Delden staat nu naast WVV’34, de Wegdammers hebben echter een iets beter doelsaldo.

Heeten – WVV’34 2-1