WVV’34 doet zichzelf tekort in Olst

WVV’34 heeft zichzelf vanavond tekort gedaan met een 2-2 eindstand in Olst tegen Overwetering. Daar waar de Wegdammers de hele wedstrijd in een zetel leek te zitten met een comfortabele 2-0 voorsprong, vielen vanuit het niets de 1-2 en 1 minuut later de 2-2.

Eerste helft
Het was een tamme helft, waarbij WVV’34 de vrije man moeilijk wist te vinden hetgeen resulteerde in veel breedtepasses achterin. De Hengeveldenaren kregen in het eerste bedrijf drie kansen. Dat was onder andere de 0-1 van Wouter Horstink: Na een snelle slim genomen vrije trap van Remi Leferink op Lars Aarnink, geeft Lars hem strak voor op Wouter Horstink die hem goed binnenschoot.
Even later werd Wouter wederom in stelling gebracht vanaf de zijkant maar hij kwam net een voetje tekort. Tussendoor miste Mahmoud Jaafil een volley vanaf 5 meter.

Tweede helft
Kort na rust verdubbelde WVV’34 de score. Na een geblokkeerde voorzet werd de bal opnieuw ingebracht door Robin Rikkert. Remi Leferink kopte de bal vrij in de bij de tweede paal en liet de keeper kansloos.
WVV’34 leek de wedstrijd eenvoudig uit te kunnen spelen, eenvoudig weg vanwege het feit dat er nagenoeg niets werd weggegeven. In twee minuten was alles over en deed het zichzelf aan.

Fatale momenten
In de 73e minuut de 1-2 vanuit de kluts en een minuut later was het wederom raak minuut en viel de 2-2: Een miscommunicatie tussen Remi Leferink en Tom Pierik. Vanuit een diepe bal kopt de verdediger terug, waar de keeper dacht om zelf de bal te pakken, waarna de aanvaller eenvoudig de bal over de doellijn schoot.

WVV’34 moet nu vrezen voor plek 2 en moet afwachten wat de concurrentie gaat doen na deze onnodige nederlaag.

Overwetering – WVV’34 2-2

0-1 Wouter Horstink
0-2 Remi Leferink