WVV’34 heeft het ook moeilijk in Lochuizen

WVV’34 nam het vanmiddag op,  in en tegen Lochuizen. WVV’34 had het moeilijk in de eerste helft. Een compact spelend vv Lochuizen, dat de duels niet schuwde en ver terug zakte op eigen helft.
Op enkele kansjes na, van Bas Derkink en Mahmoud Jaafil, wisten de groen gelen niet echt veel mogelijkheden te creëren. De omschakel momenten zouden het verschil moeten maken, die moeten dan vooruit bij defensieve tegenstanders van dit formaat. Het werd echter een toevalstreffer dat de Wegdammers op voorsprong bracht. Een mislukte voorzet van Randy Smit viel over de keeper in de verre hoek. Ruststand 0-1.

De 0-1

Tweede helft
In de tweede helft nagenoeg hetzelfde spelbeeld als in de eerste. De kansen waren eveneens spaarzaam. Een afstandschot op de lat en een kopbal die van de lijn werd gehaald: Beide van centrale verdediger Luuk Lentelink. Verder gebeurde er niet zo veel na rust.

Op naar dinsdagavond waar WVV’34 met een uitwedstrijd tegen Quick’20 onder de 23 meer tegenstand zal krijgen.