WVV’34 begint de competitie met pittig duel in Wijhe

WVV’34 begint zondagmiddag aan de nieuwe competitie. De voorbereiding verliep wisselend. Op het Hoftoernooi raakten diverse spelers geblesseerd, (Tom Pierik en Thomas Wegdam) vervolgens liep het beker avontuur uit op een deceptie. Hoewel Rekken en Lochuizen met niet al te grote cijfers werden verslagen, betekende de nederlaag bij vijfdeklasser Haaksbergen een vroege uitschakeling in het toernooi.

Randy Smit wordt bejubeld door Salah Ouda na zijn winnende treffer afgelopen week bij Lochuizen. Zijn broer en een geschorste teamgenoot links op de foto zagen dat het goed was

Randy Smit is naar een jaar bij Bon Boys te hebben gespeeld weer terug van weggeweest. Wat ervaar jij als de grootste verandering in vergelijking tot Bon Boys?
“De grootste verandering vind ik de intensiteit tijdens de trainingen en wedstrijden. Je hebt bij Bon Boys een bredere selectie waardoor het altijd volle bak gaat. Ik ben bij WVV wel weer gewend, zoveel is er in een jaar niet veranderd.

Waar staat WVV gezien allen blessures en mutaties ten opzichte van afgelopen seizoen? Moet handhaving de doelstelling zijn?
“Dit jaar hebben we weer een goed team en we moeten het wedstrijd per wedstrijd bekijken. En wat vanmiddag betreft, van Wijhe weet ik weinig van, we moeten zelf volle bak gaan en de 3 punten meenemen”.

‘Afgelopen seizoen Wijhe de best voetballende ploeg’
Vorig jaar speelde WVV’34 ook al tegen Wijhe. Wouter Horstink zei destijds:
“Op basis van de uitwedstrijd bij Wijhe vond ik hen de best voetballende ploeg waar wij tegen gespeeld hebben.” En dat heeft WVV’34 geweten, thuis verloor het vervolgens met 1-2 van de roodhemden. Een dodelijk effectieve aanval zorgde ervoor dat WVV’34 puntloos van het veld ging.

Afwezigen
Nu de eerste twee keepers van WVV’34 nog altijd geblesseerd zijn en de wetenschap dat sterkhouders Robin Rikkert en Remi Leferink het strijdtoneel hebben verlaten, zal het een pittige kluif worden voor Niki Leferink en zijn mannen om Wijhe te gaan verslaan.

Het duel aan de Zandhuisweg 8 in Wijhe begint om 14.00 uur, alle support is welkom!