WVV’34 dankt vrijwilligers die hielpen met verbouwing

De afgelopen tijd waren de bouwvrijwilligers iedere zaterdag op ons sportpark aan het werk. Afgelopen zaterdagmiddag waren ze er ook, nu om bedankt te worden namens WVV’34. In 2019 startte WVV’34 de voorbereidingen van de verbouwingen waarvan we vandaag de dag het mooie resultaat zien op ons sportpark. Eerst werden de kleedkamers verbouwd en daarna volgde de praktijkruimte voor Fysiotherapie Noordman.

Vanaf 2021 werd er iedere zaterdag door een grote groep vrijwilligers gewerkt. Maar ook door de weeks was er volop bedrijvigheid. Plannen en tekeningen werden gemaakt, leidingen en rioleringen gelegd, kabels getrokken, vloeren gelegd, geschilderd en ga zo maar door. Ongekend wat er in een korte tijd door deze groep vrijwilligers is neergezet. En het resultaat is prachtig geworden! Mooie kleedkamers en een nette ruimte voor Noordman, daar kunnen we de komende jaren zeker mee door en ondertussen ontwikkelen we als dorp gezamenlijk een MFA. Daarmee is rekening gehouden in de keuzes en kosten die we hebben gemaakt en het mee kunnen nemen van onderdelen naar een nieuwe locatie.

Voorzitter Maurice Workel prees onze vereniging gelukkig met zo’n betrokkenheid en de continue hulp van de bouwvrijwilligers. Zonder jullie hadden we deze verbouwingen niet kunnen realiseren, DANKJEWEL! Als vereniging hebben we ruim 130 vrijwilligers die zich binnen onze gehele vereniging inzetten. Daar zijn we trots op en dat willen we zeker koesteren met elkaar.

Het mooie resultaat hebben we niet alleen te danken aan de vrijwilligers. Ook het maken van goede afspraken met Gemeente Hof van Twente en de financiele bijdrage die WVV’34 mocht ontvangen hebben positief bijgedragen. Maurice bracht speciaal de bedrijven in Hengevelde onder de aandacht. Zonder hun hulp en bijdrage hadden we onze plannen niet kunnen realiseren. Vele bedrijven hebben gesponsord in materialen, het beschikbaar stellen van vakkrachten en ga zo maar door. Dank Hebo Kozijnen, Semmekrot Installaties, Bouwbedrijf Ten Heggeler, Asselux, Rick Bonke Vloer en Raamdecoratie, Ter Doest Beveiliging, Geurs Beton, Geurs Loon- Grondverzet en Transportbedrijf, Gerco Welmers Riolering en Bestrating, Constructiebedrijf Doeschot, Alferink schilderwerken, EKH Hekwerk, Bennie Wielens plafond- en wandmontage en Marcel Keizer Schilderwerken. Klasse!

Onder luid applaus werd iedereen bedankt! Daarna stond er een heerlijk stampotbuffet klaar met dank aan Uw Slager Sefan Beld. De nodige rondjes werden gegeven door Fsyiotherapiepraktijk Noordman en het Bestuur van WVV’34 en het bleef nog lang gezellig in de kantine van WVV’34.

(Bron: www.wvv34.nl)