WVV’34 geeft het helemaal weg in Lemelerveld: “Echt zonde”

WVV’34 heeft zondagmiddag een zure nederlaag geleden in en tegen Lemelerveld. Ondanks dat het 0-2 voorstond, werd het 3-2.
De Hengeveldenaren leken na een half uur op rozen te zitten. Echter hebben rozen doornen, daarover later meer. Hoewel WVV’34 op een natuurveld moest, viel het enigszins mee hoe het natuurveld erbij lag. Wel werd het net als onlangs tegen DSVD een wedstrijd met veel lange ballen. Stan Aarnink zorgde al na 17 minuten voor de 1-0 vanuit een vrije trap (video hieronder). Na 27 minuten was het Gijs Pierik die de score verdubbelde. De groengelen lekken een eenvoudige middag tegemoet te gaan, maar moesten na ruim een half uur toch de aansluitingstreffer incasseren. Een penalty gaf hoop aan de thuisploeg, welke vakkundig werd afgemaakt en de 1-2 tot gevolg had. Hier ging een duwfout aan vooraf, hetgeen tot de nodige discussie leidde.

Na rust ging het hopeloos mis voor Niki Leferink en zijn mannen. Een te korte terugspeelbal bracht doelman Tom Pierik in de problemen. Een ouderwetse scrimmage volgde, maar de thuisploeg was alert en wist de gelijkmaker te produceren. Alsof dit nog niet genoeg was vloog ook nog een vrije trap van 35 meter in het doel, hetgeen de vervelende middag voor WVV’34 compleet maakte.

We stelden doelman Tom Pierik enkele vragen. Speelde het nog mee dat het geen kunstgras was? Zo ja, hoe? Tom: “Het veld viel me nog mee, maar zij zette ons vol onder druk waardoor het veel lange ballen werden, voetbal was niet altijd mogelijk. Vlak voor rust krijgen we ongelukkig een penalty tegen en krijgen zij volledig het geloof er in. Dan vallen de 2-2 en 3-2 ook nog eens ongelukkig door eigen toedoen en is het gedaan. Echt zonde en niet nodig geweest, maar op basis van de kansenverhouding hadden we misschien ook niet recht op meer dan een punt.”

0-1 door Stan Aarnink