WVV’34 JO9-1 behaalt 2e plaats op toernooi met clubs uit o.a. Amsterdam en Breda

Zaterdag 6 juli heeft WVV’34 JO9-1 mee gedaan aan de Polat’s Speedsoccer Cup, maar dan op het veld. Met geduchte clubs als tegenstander in het toernooi, was het op voorhand een loodzware klus voor de groen-gelen.

Niels Spekreijse: “Ondanks een poule met o.a. Quick’20 en ATC’20 bleken we net als het Nederlands Elftal aan de makkelijke kant van he toernooi te zitten. Na 7 poule wedstrijden stond de puntentelling op 21 punten met een doelsaldo van +19. Dit door de vele doelpunten van onze aanvallers Tiemen Peerik, Ties Hemmink en Luka Spekreijse”.

Waar op voorhand niemand rekening hield met JO9-1 uit Hengevelde,  kon niemand meer om dit team in en groeiden ze zowaar een soort van favorietenrol.

Achtste finale
In de achtste finale stond er meteen een zware tegenstander op ons te wachten. Door het vele loopwerk van onze box-to-box middenvelder Dex Doeschot werd in een spannende pot BSC Unisson uiteindelijk met 2-1 verslagen.

Kwartfinale
Op naar de kwartfinale waar ze het tegen de Tubanters mochten opnemen. Deze wedstrijd was het eenrichtingsverkeer richting het doel van de Tubanters en het was dan ook geen verrassing dat WVV doorstoomde naar de halve finale.

De zenuwslopende stafschoppenserie!

Halve finale
Hierin wachtte Wilhelminaschool uit Hengelo. Een team waar ze al vaker gelijk opgaande wedstrijden tegen gespeeld hadden, zou dan ook niet makkelijk worden. Uiteindelijk moesten strafschoppen(zie filmpje) bepalen wie er naar de finale ging. Een heldenrol voor keeper Noud Blokhorst die 2 strafschoppen pakte zorgde voor de finaleplaats.

Finale
Unite Academy Amsterdam was de tegenstander in de finale. Dit team werd door coach Niels al na de eerste wedstrijd getipt als kampioen. Ondanks dat werd er vol goede moed begonnen aan deze finale en was de eerste kans voor WVV. Helaas werd de bal net voorlangs geschoten. UAA met veel behendige spelers in de gelederen dicteerde de wedstrijd zonder echt gevaarlijk te worden. Dit door zeer goed verdedigend werk van Bent Walterbos, Brent Pierik en Mees Migo.
Helaas werd een standaardsituatie in de vorm van een hoekschop WVV fataal. 1-0.

Een 2e plaats als eindklassering op een zeer goed bezet toernooi met clubs uit o.a. Amsterdam en Breda verdiend louter lof en een groot applaus.

Klasse gedaan mannen van WVV JO9-1!

Alle uitslagen zijn te vinden via deze link:

KLIK HIER