WVV’34 komt tekort en ziet nog een speler wegvallen

WVV’34 heeft ook in het derde duel van de competitie niet weten te winnen. Niki Leferink haalde de al jaren gestopte Wouter Assink terug naar het 1e elftal, maar ook hij kon niet voorkomen dat voor rust de wedstrijd al gespeeld leek. Het duel vond voor rust namelijk alleen maar plaats op de helft van WVV’34. Vogido had weinig te duchten van de thuisploeg en was effectief in de aanval. Een aanval over rechts werd op de 16 teruggelegd en de bal werd vakkundig afgewerkt in de tegendraadse hoek: 1-0 na een half uur. Nog geen 10 minuten later werd de marge verdubbeld. Een hard schot van afstand ging via binnenkant paal binnen. Doelman Assink dook wel, maar kon de treffer niet voorkomen.

WVV’34 ging de rust in wetende dat het na rust anders voor de dag moest komen. Vogido liet de Hengeveldenaren iets meer komen en leek het welletjes te vinden. WVV’34 probeerde het wel, maar beide ploegen kwamen niet echt tot kansen. Tot het laatste kwartier. WVV’34 zocht een laatste strohalm en zowaar ging de bal via een scrimmage in het doel. Aanvoerder Tom Brummelhuis was de gelukkige. Het vuur leek aangewakkerd en voor WVV’34 was het Gijs Pierik in de lucht zoeken en aansluiten. Dezelfde Gijs Pierik was nog dichtbij de 2-2 maar de keeper bracht redding (KLIK HIER VOOR EEN VIDEO).
De groengelen waren echter niet fortuinlijk en de punten gingen mee in de tas richting Enschede. Naast de nederlaag was er nog een domper voor WVV’34. Vlak voor het aanbreken van de blessuretijd moest Randy Smit na een ongelukkige beweging ogenschijnlijk zwaar geblesseerd van het veld. Hoe het met zijn knie gesteld is, maar velen aan de zijlijn moesten gelijk denken aan een kruisbandblessure. Wordt vervolgd. WVV’34 is met Tom Pierik, Kevin Smit, Thomas Wegdam, Dani Morsink en Remi Leferink toch al ongelukkig voor wat betreft de ziekenboeg.

1-2 was uiteindelijk de uitslag en WVV’34 heeft na drie duels één schamel punt.

Wouter Horstink over het duel. “De eerste helft kregen we te weinig druk op de tegenstander. Door de tweede helft wat opportunistischer te spelen hadden we wel echt grip op de wedstrijd en komen we terug in de wedstrijd. We hebben kansen/mogelijkheden gehad om de gelijkmaker te maken, waaronder ik zelf. We zullen door moeten gaan en als team moeten groeien om de punten wel binnen te halen.“