WVV’34 ‘on fire’

WVV’34 is on fire, het scoorde vandaag vier keer tegen Wijhe’92 dat op de vierde plek stond. Daarmee maakte het in een week tijd liefst 10 doelpunten. De doelpunten kwamen zondagmiddag op naam van Lars Aarnink, Tom Brummelhuis en twee keer Wouter Horstink. In de extra tijd kon Wijhe’92 nog wat terugdoen waarmee de eindstand op 1-4 kwam.
Lars Aarnink: “Het was een goede middag van onze kant. We wisten dat er vooraf veel te halen viel achter de laatste linie. Daaruit kwamen ook drie van de vier goals voort. De 1-0 van mij kwam via een goede dieptebal van Robin Rikkert en ik kon hem eenvoudig benutten.

Wijhe was de eerste 15 minuten na rust nog wel paar keer erg gevaarlijk. Maar uiteindelijk hebben we ze redelijk makkelijk van het scoren gehouden. Enige minpunt is de tegengoal in de allerlaatste minuut. De bal ging tussen de beentjes van Tom Pierik door, niet te houden..”.

De 0-2 was uit een cornerbal van Robin Rikkert. Tom Brummelhuis  kopte deze prima binnen bij de tweede paal.

Wouter Horstink
Wouter scoorde twee keer in de slotfase. “We hadden het op het begin nog best lastig. We waren voetballend niet op onze top, wat ook met de tegenstander te maken had. Tom Pierik voorkwam met een goede redding de 1-0 voor Wijhe. Wij waren wel gevaarlijk door de ruimte achter hun verdediging goed te benutten. Toen we 2-0 voor stonden hebben we afgesproken iets meer in te zakken zodat we nog meer gebruik konden maken van de ruimte achter de verdediging. Dit hebben we de 2e helft goed gedaan. Mijn eerste goal was een rebound na een goede actie en schot van Lars. De tweede goal was een fantastische met links in de kruising haha”, aldus Wouter.

Wijhe’92 – WVV’34

Uitslag: 1-4
Doelpunten: Lars Aarnink, Tom Brummelhuis en Wouter Horstink 2x

Selectie
Tom Pierik-Martijn Baas-Gijs Brummelhuis-Remi Leferink-Tom Brummelhus-Barten Tijhof-Robin Rikkert-Dani Morsink-Mahmoud Jaafil-Wouter Horstink-Lars Aarnink

Wisselspelers: Luuk Lentelink-Gijs Pierik-Stan Aarnink-Wes Broshuis