WVV’34 ontvangt het laag geklasseerde Eilermark

WVV’34 ontvangt aankomende zondag in eigen huis het laag geklasseerde Eilermark. Niet gek lang geleden, eind november, was dat ook al het geval. Destijds wonnen de Hengeveldenaren met 3-1 in de beker. De ploeg uit Glanerbrug wist afgelopen zondag na drie nederlagen op rij eindelijk weer te winnen. Het versloeg thuis Heeten met 3-0. De Hengeveldenaren daarentegen wisten al twee keer op rij niet te winnen, hetgeen tot onvrede moet stemmen bij trainer Niki Leferink. Hij kan in ieder geval nog niet beschikken over Martijn Baas die nog in de lappenmand zit.
WVV’34 heeft overigens nog alles om voor te strijden. Hoewel MVV’29 afgelopen zondag kampioen is geworden, ligt de strijd om de tweede plaats nog volledig open. Wijhe’92 en Delden hebben na 21 speelrondes 36 punten, daarachter volgen WVV’34 en Ruurlo met 35 punten. Om het nog spannender te maken, ook DSVD, Overwetering en Trias zijn nog niet helemaal afgehaakt, want zij volgen met 30 punten en maken theoretisch ook nog kans op de tweede plek.

Het is overigens een bijzonder seizoen voor Eilermark. Zij stoppen na dit seizoen na 104 jaar met het eerste elftal op zondag. Dat maakte de club uit Glanerbrug in januari bekend.

Het duel op sportpark Rupertserve begint zondag om 14.00 uur. De stand:

Ps: De wedstrijd van 28 april gaat naar aanstaande donderdag: Overwetering uit om 20.00 uur…..vooralsnog.