WVV’34 pakt voor derde maal volle buit

WVV'34 heeft vandaag zichzelf een zeer goede dienst bewezen door te winnen tegen grote onbekende Wijhe'92. In een aantrekkelijk duel trokken de Hengeveldenaren voor de derde maal in vier wedstrijden aan het langste eind. Wijhe begon sterker aan het duel dan WVV'34, maar wisten in de openingsfase weinig kansen te creeren. Wel wist de thuisploeg op 1-0 te komen. Doelman Wouter Assink was kansloos toen Ricardo Heerink van Wijhe de bal hard in de bovenhoek knalde. WVV'34 gaf de moed niet op en zag dit beloond worden middels een penalty. Aanvoerder Maurice Workel faalde echter van elf meter, hij schoot de bal naast het doel van Mario Heimeriks. Hij herstelde zich door niet veel later alsnog te scoren. Tom ten Breteler legde goed klaar zodat Workel de bal eenvoudig in kon schieten. Vlak voor rust kwam de promovendus zelfs op voorsprong. Rob Pierik liet zien waar hij goed in is, koppen. Hij kopte een corner prima binnen en bracht WVV'34 op 1-2.

Na rust kon WVV'34 nog verder uitlopen, onder andere Tom ten Breteler kreeg goede kansen om te scoren. Hij stuitte echter op de zeer goed keepende doelman van Wijhe. Opvallend was dat zowel Wouter Roescher als een speler van Wijhe het veld voortijdig moesten verlaten, zij pakten beiden twee maal geel. Desondanks pakte WVV'34 voor de derde maal in vier duels de volle buit en staat het er zeer goed voor in de 2e klasse J.