WVV’34 speelt de finale! Live op de radio!

Vanmiddag om 18.00 uur is het dan zo ver: WVV’34 speelt in Zieuwent sportpark ‘de Greune Weide de finale tegen SDOUC uit Ulft om promotie naar de tweede klasse.

De finale is ook te beluisteren op Hofstreek FM met Mark Mark Escher achter de microfoon!

Tom Grobben:

“De sfeer in de groep is uitstekend! Afgelopen week goed getraind en we zijn klaar gestoomd voor vanavond. Een mooie wedstrijd voor de boeg die je niet vaak zult spelen. Hopelijk weten we het binnen 90 minuten te beslissen en kunnen we goed afsluiten bij de Hengeveldse Zomerfeesten!”

SDOUC

Het duel lijkt voor de doelman van SDOUC te vroeg te komen. Hij heeft een motorongeval gehad.
Verder beschikt trainer Hoopman over een fitte selectie.

De trainer van SDOUC  heeft vertrouwen in de finale. ,,Dat komt omdat we afgelopen zondag een goede wedstrijd hebben gespeeld. We kwamen goed voor de dag tegen DCS en wonnen verdiend met 2-0.”

Van WVV’34 heeft Hoopman intussen ook veel info. ,,We hebben twee analyses en ik heb ze zelf zien spelen. Ik verwacht dat ze inzakken. Dat is niet erg want dat zijn we gewend geweest in de competitie.”

Zit WVV'34 er vanavond weer zo vrolijk bij na de wedstrijd?

Voor het Ulftse SDOUC en WVV’34 is de reis naar het kunstgrasveld in Zieuwent bijna even ver. De wedstrijd wordt niet op zondag gespeeld, omdat dan het Nederlands elftal om 15.00 uur de eerste EK-wedstrijd tegen Polen speelt.

SDOUC haalde de finale door zondag DCS met 2-0 te verslaan. WVV’34 speelde gelijk tegen Delden (1-1), maar nam de noodzakelijke strafschoppen beter.

De wedstrijd staat zaterdagavond onder leiding van Jesper Sanders uit Doetinchem. Als er na 90 minuten geen beslissing is gevallen, volgt er 2 x 15 minuten verlenging en vervolgens eventueel strafschoppen om een winnaar aan te wijzen.

Ter info: Scheidsrechter is niet Sanders uit Doetinchem, maar Verhart uit Elst. Dit is eerder deze week gewijzigd.