WVV’34 speelt KOSC in de kaart: 1-1

 


De eerste helft: WVV’34 heerst en domineert, KOSC wordt gedwongen zich te beperken tot verdedigen. De Hengeveldenaren werden door de vroege goal (op aangeven van spits Hamoudi Jaafil) van middenvelder Paul Semmekrot in het zadel geholpen door de ploeg uit Ootmarsum. KOSC leek een geslagen ploeg en liet het initiatief volledig aan WVV’34; zakte massaal in, zette geen druk en beperkte zich tot het geven van enkel lange ballen. De tegenstander moest wat doen de tweede helft en deed dat ook. Het paste twee wissels toe in de rust ,onder andere  de gevreesde spits Bossink bleef achter in de kleedkamer.

Na de thee kwam waarschijnlijk de frustratie van de heenwedstrijd naar boven, hetgeen resulteerde in de gelijkmaker. Een verdediger van de thuisploeg stapte onnodig in en werd daardoor gedwongen tot een overtreding rand zestien meter. Deze werd feilloos ingeschoten door Wouter Engbers. Vervolgens ging het snel; Paul Semmekrot pakte zijn tweede gele kaart dus rood, Hamoudi Jaafil ( met geel op zak) werd uit voorzorg gewisseld en de ene na de andere gele kaart viel voor de groengelen. Met als dieptepunt direct rood voor middenvelder Dirk Michorius die dus enige wedstrijden zal moeten toekijken

WVV’34 werd nog enkele keren dreigend via de counter; Roy Tuinte, Gijs Pierik en Tom ten Breteler met een prachtige volley waren echter niet in staat de wedstrijd te beslissen.  Over het gehele een terechte uitslag maar op basis van de eerste helft had er meer in het vat gezeten.

                                                                          Dirk Michorius Rood