WVV’34 strijdt in rechtstreeks duel om eerste plek

WVV’34 speelt zondagmiddag om 14.00 uur het duel om plek 1 tegen MVV’29 uit Mariaparochie. Nu samen op plek 1, de winnaar van het duel gaat alleen op kop. Om de een of andere reden is MVV’29 uit telkens een wedstrijd waar het ergens om gaat. Wat verwacht jij voor een wedstrijd komende zondag? Dani Morsink:
“Ik verwacht komende zondag een pittige wedstrijd voor ons. We zullen goed voor de dag moeten komen om de punten mee naar Hengevelde te nemen. Op basis van de eerste drie wedstrijden zijn we met een goede reeks bezig. Deze willen we als team maar al te graag doorzetten!
MVV is een team dat graag wilt voetballen. MVV is ook nog ongeslagen. Dus zondag wordt een mooie uitdaging voor ons!

Wat was de basis van de goede start van WVV? Waarom denk je dat jullie beduidend minder doelpunten tegen krijgen?
“Ik denk dat we organisatorisch in de omschakeling beter staan ten opzichte van vorig seizoen. Dat verklaart denk ik ook waarom we nu minder tegendoelpunten krijgen tegen teams dat inzakken en op de counter spelen”.

Links Lars Aarnink met rechts matchwinnaar Thomas Wegdam

W.V.V.’34 heeft op zondag 19 maart  een overwinning geboekt bij MVV’29 in Mariaparochie, matchwinnaar was Thomas Wegdam die 20 seconden na rust het net wist te vinden.
W.V.V.34 was in de eerste helft de bovenliggende partij, zonder zichzelf te belonen. Er waren wel enkele mogelijkheden van Lars Aarnink en broer Stan.

14.00 uur Sportcomplex   Frielinkpark
MVV’29 – WVV’34
Almeloseweg 147, 7615 NA Harbrinkhoek