WVV’34 veilig

Hector trainer Wim Woeltjes in de problemen, trainer WVV'34 William Krabbenborg straalt rust uit

WVV’34 heeft het zichzelf onnodig moeilijk gemaakt vandaag bij Hector. Het enige wapenfeit wat Hector in de eerste helft betreft vond plaats in de eerste minuut. Het was dan ook aan het fabuleuze optreden van keeper Wouter Assink te danken dat de “brilstand” op het scorebord bleef.  Vanaf dat moment was het WVV dat de klok sloeg en het goede positiespel werd al in de 13e minuut beloond; na een goede voorbereiding van Maurice Workel wist Hamoudi Jaafil het net te vinden. In de 28e minuut leek de wedstrijd al vroegtijdig beslist door de goal van Maurice Workel waardoor de 2-0 op het op dat moment nog werkende scorebord stond. Hector maakte een machteloze indruk en leidde snel balverlies door het vroeg druk zetten van de Hengeveldenaren.

Vanaf  20 minuten na rust kwamen de groengelen onnodig in de problemen dankzij een vrije trap van de groen - witten uit Goor. Keeper Wouter Assink:”ik weet niet wat er misging, het was wel mijn fout. Of ik er vanuit ging dat iemand de bal nog zou aanraken?”

Vanaf dat moment waren de rollen enigszins omgedraaid en werd er druk gezet op de laatste linie van WVV. Daardoor gingen de Hengeveldenaren fouten maken,echter lieten ze ook vele kansen onbenut en had men de wedstrijd eerder in het slot kunnen en misschien wel moeten gooien. De ontlading was groot toen de warrig leidende scheidsrechter een einde maakte aan de wedstrijd. Het schuine oog richting de derde preiode staat nu recht vooruit.