WVV’34 verliest en krijgt rood: Als je hem zelf niet maakt…

Op een frisse zondag in Winterswijk heeft WVV’34 met 1-0 verloren van Trias. De Hengeveldenaren traden met een ietwat andere opstelling dan normaal aan.
Met een niet volledige fitte Martijn Baas en een afwezige Gijs Brummelhuis zag de achterhoede er anders uit. Tom Grobben moest noodgedwongen op rechtsback staan en Luuk Lentelink stond centraal naast Remi. Voor de rest de vertrouwde elf.

WVV’34 begon zeer sterk aan de wedstrijd. Goed aan de bal en sterk in de duels. Veel aan de bal en met de Hengeveldse flanken creëerden ze veel gevaarlijke momenten. Helaas voor hen bleef de goal in de eerste helft uit. Trias kwam er een paar keer gevaarlijk uit maar moest vooral inzakken.

De tweede helft: WVV’34 ging op dezelfde voet door als in  de eerste. Veel aan de bal en verdedigend ijzersterk. Ze vergeten in deze periode zichzelf echter te belonen, met onder andere een grote kans voor Robin Rikkert.

En zoals de oude voetbalwet dan luidt krijg je hem dan zelf om de oren. In de 75e minuut schiet Trias de 1-0 binnen. Totaal onverdiend en onnodig. Vervolgens moest WVV’34 de druk erop zetten en kwamen met Gijs Pierik en Valentijn Rupert aanvallende jongens in het veld. Helaas heeft dit niet geleid tot het gewenste doelpuntje, wat zeker verdiend was geweest.

In de laatste minuut nog een vervelend moment. Met een geweldige tackle van Luuk voorkomt hij dat de snelle nummer 20 van Trias alleen op goal kan komen. Echter ziet de scheids dit anders en geeft hij hiervoor rood. Totaal onterecht. Zelfs Trias vondt het onterecht, dus wie weet kan WVV’34 nog bezwaar maken met videobeelden.

Al met al een teleurstellende middag waar veel ingezeten had. Winterstop nu, en volgend jaar veel volle bak.

Luuk Lentelink over zijn rode kaart:
“Ik maakte een sliding op de bal die ik naar Tom tikte. Vervolgens struikelt hij over mijn been. Volledig onterecht dus, ook wat de supporters van Trias langs de kant zeiden.”